Top

Hello Holidays

Legenda spune ca, dupa ce Dumnezeu a creat lumea, a inceput sa o imparta diferitelor popoare…uitand insa de eleni. Si, pentru a se revansa, le-a daruit coltul de lume pe care de fapt il crease pentru El insusi.

O imbinare de culturi, culori si civilizatii, peisaje idilice si oameni primitori sunt doar cateva dintre principalele motive pentru care o alegem. Grecia a fost si este sursa a mii si mii de carti postale, insa in esenta ea ramane incredibil de vibranta si imposibil de captat in imagini care sa va dezvaluie in intregime farmecul.

Iata 10 motive pentru care iubim vacantele in Grecia:

  1.O tara cu traditie si cultura bogate

Datorita asezarii sale, Grecia este tara careia nu ii lipsesc traditiile si influentele multiple, iar grecii se mandresc cu acest lucru. De la limba, religie, muzica pana la mancare – vei avea ocazia sa descopri aceasta cultura. Trebuie doar sa ai grija la detalii si sa iti doresti sa cunosti mai mult!

   2. Varietatea insulelor grecesti 

Tara acopera un arhipelag cu mii de insule. Si asta pentru ca iti ofera insule de diferite forme si dimensiuni, cu peisaje unice, ape turcoaz, dar si diferite activitati de petrecere a timpului liber. Totul pentru a avea parte de o vacanta perfecta, asa cum ai visat.

   3. Plaje idilice

Preferata multora dintre noi ca destinatie de vacanta, Grecia este recunoscuta tocmai pentru plajele sale, una diferita de cealalta, insa toate de o frumusete aparte. Thassos iti ofera plaje cu nisip fin, auriu, Nei Pori gazduieste una dintre cele mai late si nisipoase plaje din Riviera, Lefkada cu plajele sale cu nisip incomparabil si apusuri impresionante, iar in Zakynthos admiri Navagio, o plaja cu un peisaj idilic, incadrata intre stanci.

4. Activitati unice

Grecia ofera oportunitati unice pe care nu le vei regasi in alte locuri: scufundari in golfuri neatinse sau alpinism in Meteora sunt doar doua dintre exemple. Vei avea ocazia sa le descoperi si tu daca alegi sa petreci vacanta aici.

 5. Monumente aparte si situri UNESCO

Grecia detine unele dintre cele mai uimitoare monumente din lume, dar si multe dintre situri de patrimoniu mondial UNESCO. Printre ele se afla: situl arheologic din Delphi, Micene sau Acropolis, locuri ce ar trebui vizitate, macar o data in viata.

6. Diversitate naturala

Munti, vulcani, plaje intinse, stanci abrupte sau ape linistite. Sunt cateva cuvinte care descriu perfect Grecia, un paradis al peisajelor unice, variate.

 7. Sate cu traditie 

Vei avea ocazia sa descoperi sate pitoresti, cu caracteristici distinctive si un farmec aparte. Case colorate, situri istorice antice, biserici – toate facand parte din atmosfera tipic greceasca.

8. Ospitalitatea locuitorilor

Cu siguranta ai mai auzit asta pana acum. Grecii sunt oameni calzi si primitori care vor avea grija sa te bucuri de un concediu frumos, alaturi de ei. Si da, ai auzit bine…asta pentru ca exista posibilitatea sa te invite si la masa!

 9. Climat mediteraneean perfect

Pentru fiecare sezon, indiferent de destinatie. Te vei bucura de temperaturi nu foarte ridicate vara, datorita brizei mediteraneene, iar iarna vei avea parte de temperaturi placute, de maximum zero grade, perfecte pentru o sesiune de ski si relaxare.

10. Bucatarie traditionala aromata

Cand vine vorba de mancare, nu vei avea ocazia sa te plictisesti. Gastronomia Greciei este una plina de savoare, toate mancarurile fiind preparate cu ingrediente locale si proaspete, perfecte pentru orice gust. In functie de insula in care vei merge, te vei putea rasfata cu propriile lor specialitati regionale.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.