Top

Hello Holidays

O zi cu diferite semnificatii, mai mult sau mai putin cunoscute, dar si o zi extrem de importanta pentru noi, reprezentanti ai turismului de pretutindeni.

Sarbatorita pentru prima oara la 21 Februarie 1990, la initiativa WFTGA (Federatia Mondiala a Asociatiilor de Ghizi de Turism), Ziua Internationala a Ghidului de Turism este sarbatorita in fiecare an, cu vizite ghidate gratuite oferite de catre ghizii autorizati, in mai multe locuri din intreaga lume.

Legea din Romania defineste ghidul de turism ca “persoana care, in baza certificatului de calificare si a atestatului, poate asigura desfasurarea in bune conditii a programelor turistice“. Chiar daca aceasta ocupatie nu este una noua, multi percep ghizii de turism doar ca pe niste insotitori ai grupurilor in excursii sau vacante, cand in realitate rolul lor este unul mult mai complex.

Ei sunt cei care te initiaza in tainele locurilor vizitate, iti povestesc cu pasiune si convingere despre obiceiurile si traditiile culturale ale zonei vizitate. Sunt cei care pot transforma o simpla vizita a turistilor intr-o aventura de neuitat.

Care este rolul unui ghid de turism profesionist?

👉 Ghidul are rol de “punte” intre doua culturi diferite

👉 Ghidul – de la vizita la o experienta de viata

👉 Ambasadori culturali

👉 Rol central in dezvoltarea durabila a unei destinatii

👉 Ghidul va educa vizitatorul prin oferirea unei experiente de neuitat

👉 Responsabilitatea lui este de a conecta vizitatorul cu oamenii locului

Cu acest prilej, dorim sa felicitam activitatea si munca depusa pana acum a ghizilor nostri, despre care avem numai cuvine de lauda…atat noi, cat si turistii nostri:
Iulia Maria: ” Opririle sunt dese, iar ghizii din autocare sunt bine pregatiti si extrem de amabili.”
Raluca Vasilescu: “Atat ghidul, Alin Voaides, cat si echipa de soferi stiu sa faca timpul sa zboare si tot traseul sa fie plin de informatii noi si interesante, dar si un drum lin in care te poti relaxa stiind ca esti in siguranta.”

Andreea Popescu: “Foarte reusita excursia la Veliko Tarnovo, bravo! Iar Cosmin este un ghid foarte bun!”

Diana Albescu: “Serviciile oferite sunt foarte bune, iar pretul este unul foarte corect. Ghidul, Alin, este foarte pregatit, amuzant si chiar face o atmosfera de concediu.”

Gabriela Grozea: “Multumesc agentiei si ghizilor Claudiu si Alin pentru cele doua sejururi nemaipomenite si sper sa calatorim si in 2017 impreuna in Lefkada sau Corfu.”

Le dorim multa putere de munca, multe grupuri de turisti multumiti si multe locuri frumoase de care sa se bucure impreuna!

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.