Top

Hello Holidays

aplicatii

Sutele de aplicații disponibile ne fac viața de zi cu zi mai ușoară. Înainte de a pleca în următoarea vacanță, instalează aceste 5 aplicații foarte utile.

Rome2rio

Această aplicație îți permite să „cauți orice oraș, obiectiv turistic sau adresă din lume, cu sute de modalități de a ajunge din punctul A în punctul B”. Te ajută și atunci când cauți cel mai ieftin mod de transport, pentru că îți oferă informații legate de prețurile biletelor.

TravelSmart

Trebuie să fim întotdeuna pregătiți pentru urgențe! TravelSmart îți permite să verifici orarul de zbor, serviciile de urgență din zonă (farmacie, spital, poliție, ambasadă), te ajută să traduci cei mai comuni termeni de prim ajutor etc.

PackPoint

Pentru ca niciodată să nu mai uiți ceva acasă, instalează-ți această aplicație. Nu redactezi o simplă listă, ci aplicația îți sugerează toate lucrurile pe care ar trebui să le iei la tine, pentru a fi sigur că pui tot ce trebuie în bagaj.

TripAdvisor

Site-ul TripAdvisor este foarte popular, dar știai că are și o aplicație pentru smartphone? Astfel, poți căuta cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, dar și hoteluri, obiective turistice și ghiduri nu doar acasă, ci și după ce ai ajuns la destinație.

TripIt

Este o aplicație ideală pentru crearea unui itinerar. În plus, poți trimite planul călătoriei și celorlalți prieteni cu care pleci în vacanță, pentru a nu apărea confuzii.

Toate aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Citește și: Cum să călătorești mai mult fără să cheltui o avere 

Sursă foto: Deposit photos

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.