Top

Hello Holidays

destinatii de vacanta incredibile

V-am obișnuit cu recomandări de destinații de vacanță pentru orice buget, relativ apropiate de România, pe care orice cititor al blogului nostru le poate vizita. Însă astăzi vă vom prezenta 5 destinații deosebite, unde vă recomandăm să petreceți cel puțin o săptămână, despre care vă veți aminti până la bătrânețe și a căror cultură vă va impresiona peste măsură. Așa cum v-ați așteptat, costul unei astfel de vacanțe este mai ridicat, dar vă garantăm că nu veți regreta cheltuielile făcute.

5 destinații de vacanță de vizitat într-o viață

Insulele Galapagos

Mergeți pe urmele lui Charles Darwin, care a explorat zona în 1835, conducându-l la teoria evoluționistă. Veți putea admira aici țestoase uriașe, iguane, foci și lei de mare, balene, delfini, rechini și numeroase păsări, inclusiv pinguini. Croaziera este cea mai bună opțiune pentru a vedea toate acestea. Cât despre climă, există două anotimpuri: sezonul ploios (ianuarie-iulie) și cel secetos (iulie-decembrie), iar cea mai scăzută temperatură se înregistrează între mai și iulie (18-20°C).

Egipt

A doua destinație de pe lista noastră este Egipt și vă recomandăm să începeți vacanța în capitala Cairo, apoi la Giza pentru a vedea cu proprii ochi celebrele Piramide vechi de peste 4500 de ani. Nu trebuie să ratați nici templele Edfu și Kom Ombo sau orașul Karnak, vechi de 2000 de ani, ridicat de marii faraoni. Vacanța se poate termina la Valea Regilor, care găzduiește morminte antice.

Tokyo

Capitala Japoniei vă va întâmpina cu o istorie bogată, clădiri superbe (atât cele vechi, cât și cele noi, moderne), o cultură fascinantă și preparate culinare absolut gustoase. Printre cele mai importante obiective turistice se numără Palatul Imperial, Grădinile de Est ale acestuia, altarele Meiki și Kanda Myojin, Shibuya (o zonă comercială), Turnul Tokyo și Parcul Ueno.

Noua Zeelandă

Noua Zeelandă are foarte multe de oferit turiștilor: puteți admira peisajele superbe din Rotorua (care includ și vulcani activi și izvoare termale), unde puteți face drumeții sau să vă plimbați cu caiacul; dacă aveți spirit de aventură vă recomandăm Tongarino, unde puteți face schi și alpinism, puteți vedea cu proprii ochi vulcani sau puteți înota în numeroasele râuri; puteți sta la plajă pe insula Stewart etc. Bineînțeles, trebuie să profitați din plin și de mâncarea delicioasă din restaurantele acestei țări.

Antarctica

Antarctica este cel mai rece și sălbatic loc de pe pământ, iar gheața de aici are chiar și 3 milioane de ani. Nu mulți au curajul să o aleagă ca destinație de vacanță, însă cei care o fac sunt răsplătiți cu un peisaj uimitor și o faună sălbatică unică.

 

 

Citește și: Destinația perfectă pentru fiecare lună a anului

Citește și: Cele mai atrăgătoare ruine ale lumii

Sursă foto: Pixabay

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.