Top

Hello Holidays

revelion 2018

Încă nu ai ales o destinație de vacanță pentru Revelion? Încă e timp! Iată propunerile noastre pentru anul acesta:

Atena

atena

Numită și „leagănul civilizației europene”, Atena are o istorie bogată și obiective turistice numeroase. Printre cele mai cunoscute se numără Acropole, Teatrul lui Dionysos, ruinele templului lui Zeus Olimpianul, Teatrul Antic și Vechea Agora.

Dacă vrei să petreci Revelionul în Atena, te vei bucura să afli că avem o ofertă specială, care include transport, cazare (mic dejun inclus), tur de oraș și diferite vizite, de la doar 239 euro.

Paralia Katerini

Paralia Katerini

Chiar dacă destinația este mai populară în timpul verii, merită vizitată și în această perioadă. Este situată chiar la poalele Muntelui Olimp, iar peisajul este superb. În apropiere se află și ruinele orașului antic Dion, dar și castelul Castelul Platamonas.

Și de data aceasta poți beneficia de o ofertă pentru Revelion, de la doar 159 euro (transport, cazare – mic dejun inclus -, tur de oraș și diferite vizite).

Kusadasi

Kusadasi

Kusadasi este cunoscută ca una dintre cele mai frumoase stațiuni turcești, iar iarna este blândă aici. Poți vizita moschei, situri arheologice, fortărețe, te poți distra la parcurile acvatice sau poți face shopping, pentru că vei găsi numeroase piețe, buticuri și magazine cu produse de lux, haine, bijuterii, suveniruri sau obiecte din ceramică.

Dacă te interesează această destinație, avem o ofertă specială pentru Revelion, de la 349 euro (transport, cazare – mic dejun inclus -, tur de oraș și diferite vizite).

Dubai

Dubai

Oricât de blândă ar fi iarna, tot vara e mai frumoasă, nu-i așa? În Dubai te așteaptă temperaturi de până la 30°C chiar și în decembrie. În plus, de la 1 ianuarie aproape toate magazinele au reduceri de până la 70%.

Geneva

geneva

Ai văzut vreodată o fântână înaltă de 145 metri? Jet d’Eau se află lângă portul din Geneva și este cea mai populară atracție turistică din zonă. Poți vizita aici și Catedrala Sf. Petru, Palatul Națiunilor, CERN (cel mai mare laborator din lume pentru cercetarea particulelor elementare) și diferite muzee (de artă, istorie, al ceasurilor etc).

 

Citește și: 5 motive pentru care să mergi într-un circuit

 

 

Sursă foto: Deposit Photos

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.