Top

Hello Holidays

circuite

Chiar dacă anul încă nu s-a încheiat, deja ne facem planuri pentru vacanțele din 2018. Dacă nu ai făcut asta până acum, îți recomandăm să mergi într-un circuit, cu siguranță nu vei regreta!

Iată de ce:

1. Nu trebuie să îți bați capul cu organizarea

Atunci când mergi într-un circuit organizat de o agenție de turism, ai toate serviciile importante incluse în ofertă. Nu trebuie decât să alegi destinația preferată, iar agenția va face totul pentru tine!

2. Afli toate detaliile importante despre obiectivele turistice

Când mergem singuri în vacanțe, apelăm la paginile de internet pentru a afla informații despre destinațiile pe care dorim să le vizităm, dar mulți dintre noi le uităm până ajungem la destinație. În cadrul unui circuit, însă, ghidul te va însoți pe traseu, oferindu-ți informații valoroase și răspunzându-ți la întrebări.

3. Cazare în hoteluri civilizate și curate

De câte ori nu ți s-a întâmplat să găsești cazarea perfectă, dar, ajuns la destinație, să afli că te-ai înșelat? Acest lucru nu se întâmplă când mergi în circuite, pentru că agenția îți garantează că hotelul este civilizat și curat.

4. Transport confortabil

Dacă alegi să mergi într-un circuit cu autocarul, te vei bucura de confort și siguranță pe tot parcursul drumului. Autocarele sunt moderne și dotate cu climatizare, iar șoferii sunt experimentați.

5. Te bucuri de tarife avantajoase

Vacanțele de tip circuit sunt mai ieftine. În plus, înscrierile timpurii înseamnă reduceri semnificative!

 

Cu această ocazie, vă anunțăm că am lansat circuite noi pentru 2018! Hello Holidays promite întotdeuna trasee unice și obiective turistice importante, siguranță și profesionalism pentru o vacanță plăcută, cei mai buni ghizi din piață și floră proprie de autocare moderne, clasificate pentru transport internațional.

Primele noastre programe de autocar includ:

– Bosnia-Croația: cu vizite la Cazanele Dunării, Sarajevo, Mostar, Medugorje (Bosnia), Trogir, Sibernic (Croația);

– Croația – circuit cu sejur la Opatija: cu vizite la Canionul Tara, orașul pitorsc Kotor, Parcul Național Plitvice, excursie opțională la Veneția;

– Bosnia-Albania: cu vizite la Castelul Kruje, Veliko Tarnovo, Orhid (Ierusalimul din Balcani) și excursie opțională la Canionul Matka;

– Muntenegru-Albania: cu vizite la Mănăstirea Ostrog, Cetinje, excursie opțională la Castelul Kruje, Durres și Tirana;

– Serbia-Austria: cu vizite la Cazanele Dunării, Belgrad, Graz-Mariazel, Defileul Dunării, Viena;

Grecia-Peloponez: cu vizite la Veliko Tarnovo, Mănăstirea Rila, Munthele Athos, excursii opționale la Micene, Corint, Napflio și Epidaurus;

– Istanbul: cu vizite la Basilica Cisterna și Bisericile Chora și Pammakaristos, croazieră în Insula Buyukada din Marea Marmară;

– Cappadocia: cu vizite la Mausoleul lui Ataturk, Palatul Dolmabahce, Basilica Cisterna;

– Elveția-Bavaria: cu excursii opționale la Castelele Bavariei, Linderhof și Neuschwanstein, Chamonix, Mont Blanc -Varful Aiguille du Midi.

Găsești mai multe detalii despre ofertele noastre de circuite cu autocarul AICI.

 

 

Sursă foto: Deposit Photos

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.