Top

Hello Holidays

Algarve

In partea cea mai sudica a Portugaliei, se afla o regiune care atrage in fiecare an in jur de 10 milioane de turisti. Verile toride si plajele sale unice fac din Algarve un loc ideal pentru vacante. Multiplele sale statiuni ofera sejururi si activitati diversificate, astfel incat nici familiile, nici cuplurile, nici aventurierii, dar nici iubitorii de cultura nu vor avea timp de plictiseala.

Toate vacantele din Algarve incep, inevitabil, in Faro, orasul capitala al regiunii. Aici se afla Aeroportul International si punctul principal de legatura cu statiunile spre care se indreapta majoritatea turistilor. Insa am gresi daca am considera Faro doar un punct de tranzitie. Centrul Vechi al orasului este cladit pe fundatii romane si maure, chiar daca marele cutremur din 1755 a lasat in urma ruine. Totusi, inca puteti vedea Catedrala orasului, care dateaza din secolul al XIII-lea si care a vazut nenumarate restaurari in diferite stiluri arhitecturale.

In Faro puteti face cunostinta si cu bucataria locala, bazata, in special, pe peste si fructe de mare. Nici o zi de plaja nu e exclusa, Praia de Faro oferind nisip moale si ape albastre. Chiar daca ati optat pentru o statiune din Algarve pentru sejurul dumneavoastra, aveti toate motivele pentru a face macar o excursie in capitala.

Albufeira

Albufeira

Poate cea mai populara statiune din Algarve, Albufeira atrage sute de mii de vizitatori datorita plajei sale imense; ce-i drept, putine locatii sunt mai potrivite pentru a face cunostinta cu Oceanul Atlantic. Stancile rosiatice si maronii care inconjoara plajele au devenit sinonime cu Algarve, iar Albufeira nu duce lipsa de aceste formatiuni spectaculoase.

Cat timp nu va bucurati de plaja si de ocean, orasul va ofera o varietate de restaurante si magazine in care sa petreceti timpul. Noaptea, petrecaretii au o singura destinatie, o strada pietonala cunoscuta ca “The Strip”, unde barurile si cluburile imbie turistii cu atmosfera lor exuberanta. Dar daca aglomeratia nu va prieste, puteti petrece noptile in Centrul Vechi al orasului, mult mai linistit si separat de zgomotul cluburilor.

Lagos

Lagos

Aflat in vestul regiunii, Lagos este probabil cea mai frumoasa dintre toate statiunile portugheze. Chiar daca intreg litoralul din Algarve este dominat de un relief spectaculos, cu siguranta punctul culminant al acestuia este formatiunea de roca numita Ponta de Piedade. Forma ei unica este cel mai bine admirata in cadrul unei excursii cu barca.

Pe langa peisaj, Lagos impresioneaza prin cultura sa. Aici s-au scris pagini importante din istoria Portugaliei inca din secolul al XV-lea, cand printul Henric Navigatorul a facut din Lagos punctul de pornire pentru marile explorari ale vremii.

Ziua puteti vizita vechile ziduri medievale si bisericile orasului sau puteti merge intr-un safari marin, unde sigur va veti imprieteni cu cativa delfini. Viata de noapte a orasului este linistita, astfel ca cele mai bune optiuni sunt restaurantele, de unde varietatea culinara nu lipseste.

Vilamoura

Vilamoura

Destinatie de lux, Vilamoura este dedicata iahturilor scumpe si terenurilor de golf de calitate. Chiar daca preturile sunt putin mai mari decat in alte statiuni, serviciile sunt pe masura, iar timpul petrecut cu familia va fi unul de calitate.

Nu doar adultii pot juca golf, dar si cei mici, in parcuri de minigolf tematice si distractive. Oportunitati pentru facut cumparaturi sunt destule, iar daca va simtiti norocosi, puteti incerca si cazinoul. De departe cea mai eleganta statiune din Algarve, Vilamoura va va lasa sa experimentati litoralul portughez in stil mare.

 

Desigur, Algarve ofera multe alte optiuni pentru vacanta, dar niciuna nu seamana cu cealalta. Vazand stancile acestui tarm, vechi grecii au crezut ca aici este capatul lumii. Poate ca veti avea si voi aceeasi senzatie cand veti urcati pe una din faleze si veti admira infinitul Atlanticului. Dar noi va promitem ca nu este de vorba de niciun sfarsit, ci doar de inceputul unei vacante spectaculoase.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.