Top

Hello Holidays

V-ati convins deja ca Grecia este o tara de o frumusete inegalabila, iar acum, cand va planificati urmatorul concediu, nu stiti care colt de paradis merita explorat mai intai.

Va prezentam in continuare Topul celor mai frumoase 10 insule din Grecia, asa cum au fost votate pe Trip Advisor.

1. Naxos, Ciclade

Scaldat in apele turcoaz ale Marii Egee, Naxos este o combinatie minunata de vestigii antice si plaje feerice.

2. Milos, Ciclade

Insula in forma de potcoava, cunoscuta si ca „Insula culorilor”, este locul in care a fost descoperita statuia lui Venus din Milo.

3. Kefalonia, Insulele Ionice

Renumita pentru celebrul Odiseu, dar si pentru apele de safir, Kefalonia este perfecta pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-un golf intim, cu o plaja de vis.

4. Santorini, Ciclade

Chiar daca nu ati fost niciodata in Santorini, tot ati recunoaste imaginile iconice ale apelor de safir si ale caselor albe care stralucesc in soare.

5. Paros, Ciclade

Oricine isi gaseste aici vacanta ideala: familii, cupluri, pasionatii de sporturi acvatice, cei proaspat casatoriti.

6. Ios, Ciclade

Casele albe cu acoperisuri albastre asezate deasupra marii in forma de amfiteatru, morile de vant desprinse parca din povesti si mormantul lui Homer sunt doar cateva dintre motivele irezistibile pentru a vizita aceasta insula.

7. Zakynthos, Insulele Ionice

Privind peisajele din Zakynthos in fotografii, ai crede ca sunt ireale, prelucrate. Dar odata ajuns acolo vei vedea ca apele au cel mai curat albastru, plajele cel mai fin nisip, iar peisajele, un dramatism de-a dreptul cinematografic.

8. Lefkada, Insulele Ionice

Nu este intamplator ca aceasta insula este locul de nastere a Afroditei, zeita iubirii si a frumusetii. Va veti indragosti pe loc, iremediabil, de frumusetea ei.

9. Skiatos, Insulele Sporade

Vestigii antice, paduri de pini si plaje de vis – iata doar cateva dintre atractiile pentru care insula este extrem de populara.

10. Mykonos, Insulele Ciclade

Daca numele „Mykonos” nu va face sa va ganditi imediat la case albe sclipind sub azurul cerului si la mori de vant situate intr-un peisaj cinematografic, inseamna ca ati trait pe alta planeta. Pentru ca Mykonos este cea mai cunoscuta insula din Marea Egee.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.