Top

Hello Holidays

Lefkada are numeroase plaje, fiecare frumoasa in felul ei, deci puteti fi siguri ca veti gasi plaja perfecta pentru voi. In mare, plajele de pe partea de vest a insulei sunt mai cautate de inotatorii abili, deoarece apele sunt mai adanci. Plajele de pe coasta de est sunt mai populare in randul familiilor cu copii, pentru ca apele sunt mai putin adanci, mai linistite si mai calde.

In continuare, avem cateva recomandari de plaje din Lefkada.

Porto Katsiki

Aflata la 45 km de sud – vest de capitala insulei, Porto Katsiki este una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia si chiar de la Marea Mediterana. Frumusetea perfecta a acestei plaje este unul dintre simbolurile Lefkadei: stancile albe coboara abrupt in apa de cristal a Marii Ionice, iar vegetatia bogata care o inconjoara creeaza un peisaj idilic. Plaja este larga, cu nisip si pietricele albe, iar apa are nuante uimitoare de albastru si verde. Cei care doresc, pot inchiria sezlonguri si umbrele de soare sau se pot bucura de racoare la umbra stancilor.

Egremni

Egremi se afla in sud – vestul insulei, relativ aproape de Porto Katsiki, si, poate mai putin cunoscuta decat vecina sa, este una dintre plajele noastre preferate. De ce ? Pentru ca este o evadare exotica din realitate. Privelistea este atat de frumoasa, ca iti taie respiratia. Coasta care nu pare se se sfarseasca este inconjurata de stanci albe, pe care trebuie sa cobori pentru a ajunge la malul marii. Plaja se dezvaluie treptat, pe masura ce cobori cele 325 de trepte, este bine organizata, cu sezlonguri si umbrele de soare, exista si cateva baruri, de unde cei insetati isi pot face aprovizionarea.

Agios Ioannis

Este cea mai apropiata plaja de orasul Lefkada, aflandu-se la doar cativa kilometri de acesta. Apele in nuante azurii exotice, nisipul auriu, fostele mori de vant compun un peisaj fermecator. Strabatuta de vantul nordic, plaja este populara in randul parapantistilor. De pe plaja nu puteau lipsi cafenelele pitoresti, si, daca porniti intr-o scurta plimbarea, veti avea o surpriza: bisericuta Agios Ioannis, o biserica mica, alba, cu icoane foarte interesante.

Katsihma

Aflata in apropierea satului Agios Nikitas, este una dintre cele mai lungi plaje de pe insula. Peisajul montan de pe fundal ofera un sentiment de intimitate, de izolare, in ciuda faptului ca zona este destul de aglomerata. Este o plaja cautata mai ales de tineri si inotatorii priceputi, apa fiind adanca si existand facilitatile necesare pentru a practica o serie de sporturi acvatice.

Nidri

Este una dintre cele mai agitate zone din Lefkada, atat datorita peisajului minunat, cat si barurilor si restaurantelor cu bucatari priceputi. Coasta Nidri, un mic port pescaresc, este ideala pentru familiile cu copii, deoarece exista numeroase facilitati in apropiere, de la restaurante, la locuri de joaca. Un lung sir de palmieri strajuieste plaja, creand o atmosfera exotica, incantatoare atat pentru copii, cat si pentru adulti. Nidri reuseste sa imbine facilitati care ofera confort familiilor, cu peisajul pitoresc si apele in nuante seducatoare.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.