Top

Hello Holidays

Locul de nastere al legendarei Afrodita, Cipru este una dintre acele destinatii de vacanta in care timpul se opreste parca in loc. Bucurandu-se de aprecierea tinerilor si nu numai, frumoasa insula a Mediteranei te atrage prin plajele cu nisip fin, ruinele deosebite, lacasele de cult antice, dar si statiunile destinate petrecerilor si distractiei.

Ravnit inca din timpuri stravechi, Cipru a fost mereu intersectia dintre Europa si Asia. In Antichitate, o serie de imperii s-au luptat pentru a obtine controlul asupra porturilor sale si a muntilor ce ofereau un sistem de aparare natural. Astfel, cine detinea controlul insulei, avea practic control asupra Mediteranei de Est. Lupta continua pentru aceasta insula, a lasat in urma o mostenire culturala impresionanta si variata.

In urma impartirii insulei, partea de sud s-a dezvoltat in ritm alert atat pe plan turistic, cat si pe plan economic.

Astfel, au aparut si s-au dezvoltat statiuni turistice precum: Ayia Napa, Protaras, Limassol, Paphos care au inceput sa atraga anual cat mai multi vizitatori. S-au construit resorturi moderne si cluburi de noapte de lux, ce au adus pe insula o multime de tineri, dornici de distractie si nopti albe. Plajele au devenit din ce in ce mai populare, treptat, Cipru devenind una dintre atractiile importante ale Mediteranei.

Dincolo de nisipul plajelor intinse, pe insula dainuie inca o colectie impresionanta de sate pitoresti, dar si biserici inscrise in Patrimoniul Mondial UNESCO. Potecile dinspre munti poarta turistii prin peisaje linistite, pe langa podgorii intinse, unde se produc aceleasi vinuri ca in vremurile de mult apuse. Aceasta atmosfera de liniste si relaxare caracterizeaza si capitala impartita a Ciprului, Nicosia. Aleile orasului, presarate cu moschei turcesti si biserici bizantine, se opresc la Linia Verde, granita de facto dintre cele doua enclave.

Regasesti aici cateva dintre recomandarile noastre pentru sejururi in Cipru. 

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.