Top

Hello Holidays

agentie de turism

Înainte ca Internetul să fie accesibil tuturor, cei mai mulți turiști apelau la o agenție pentru organizarea vacanțelor, însă în prezent mulți turiști preferă să caute și rezerve singuri zborurile și cazarea.

Totuși, agențiile de turism au anumite avantaje de necontestat. Iată care sunt acestea:

Oferte și reduceri

Agențiile de turism îți pot oferi diferite oferte și reduceri de care nu ai cum să afli de unul singur. Mai mult, cele mai multe agenții te pot contacta atunci când apare o ofertă spre destinația dorită, astfel încât tu să nu pierzi timpul verificând întotdeauna site-urile.

Economisești timp

Oricine a folosit vreodată un site pentru a-și organiza vacanța știe cât de mult timp pierzi până găsești zborul ideal și cazarea potrivită. Chiar dacă trebuie să mergi până la cea mai apropiată reprezentanță, timpul petrecut acolo va fi scurt și poți fi sigur că rezolvi totul din prima.

E mai simplu

Oricât de user friendly ar fi site-urile pentru bilete de avion și cazare, reprezentanții agențiilor de turism vor fi întotdeauna mai eficienți în găsirea și rezervarea acestora dintr-un motiv simplu: cu asta se ocupă. Astfel, nu va trebui să îți faci griji că nu ai găsit cel mai bun preț sau că nu ai făcut rezervarea cum trebuie.

Util pentru grupuri

Dacă pleci în vacanță cu un grup de prieteni, o agenție de turism este mai potrivită decât să căutați zboruri și cazare de acasă. În plus, grupurile pot beneficia de reduceri!

Ideale pentru călătorii cu mai multe destinații

Dacă vrei să treci prin mai multe destinații într-o singură vacanță, bătaia de cap este prea mare dacă organizezi totul de acasă. Printr-o vizită la o agenție de turism vei rezolva totul mult mai ușor.

 

Sursă foto: Deposit Photos

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.