Top

Hello Holidays

Cine spunea ca toate drumurile duc la Roma, nu s-a inselat cu siguranta. Consacrata pentru eleganta si farmecul ei aparte, Italia iti ofera experiente frumoase si peisaje de neuitat.

Daca aveai impresia ca Italia inseamna doar un city-break la Roma sau o escapada romantica la Venetia, inseamna ca ai cunoscut doar o parte din ceea ce iti poate oferi. Asta pentru ca Italia inseamna mult mai mult.

Iata cateva dintre motive:

1. Primavara in Sorrento, pe Coasta Amalfitana

sorrento

 

2. Descopera Sicilia, gradina Italiei

sicilia

 

3. Mergi la Shopping in Milano

milano

 

4. Alege Venetia, unul dintre cele mai romantice locuri din Italia

venetia

 

5. Descopera Via Appia, ia-ti un bilet de avion spre Roma

via apia

 

6. Ascunde-te in lumea artei, la Florenta

florenta

 

7. Aventureaza-te in Cinque Terre

cinque terre

 

8. Viziteaza doua state intr-un city break la Roma (Italia si Vatican)

city break roma (1)

 

9. Petrece o vacanta cu stil in Capri

capri

 

10. Fii arheolog si descopera Pompei

pompei

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.