Top

Hello Holidays

Ultima lună din an începe cu încă o ocazie de relaxare și distracție, pentru că ne putem bucura de weekend-ul prelugit de 1 decembrie. Dacă nu ați ales încă destinația de vacanță, iată câteva dintre cele mai interesante variante pe care le puteți încerca.

Belgrad, Serbia

Belgrad nu doar că este o destinație destul de ieftină pentru români, ci are și multe obiective turistice care merită vizitate. Printre cele mai interesante se numără Vechiul Palat Regal (o clădire cu adevărat impresionantă, în care turiștii pot intra pentru a-i admira încăperile), dar și bisericile și catedralele sale sau muzeele – cel mai important este muzeul Nikola Tesla, unde poți vedea toate operele celebrului inventator.

Dacă vă interesează această destinație, vă veți bucura să aflați că avem o ofertă specială pentru 1 decembrie 2017, pornind de la doar 135 euro (transport și cazare 3 nopți).

Balcic, Bulgaria

Situat la doar 60 de kilometri de Vama Veche, Balcic este vizitat de români în special în sezonul cald, dar nu vă veți plictisi aici nici iarna. Farmecul său boem cucerește pe oricine și este un oraș perfect pentru cei care merg în vacanță pentru a se deconecta de la stresul de zi cu zi.

Castelul Reginei Maria are o arhitectură destul de simplă, dar merită vizitat pentru vederea la mare; Templul Cybele a fost găsit de arheologi abia în 2017 și este unul dintre cele mai bine conservate temple din Europa; dacă sunteți interesat de istorie, nu ezitați să treceți pragul Muzeului de Istorie, care conține artefacte ce datează din secolul al 6-lea î. Hr.

Și de data aceasta avem o ofertă specială pentru 1 decembrie 2017, pornind de la 139 euro (transport și cazare 3 nopți).

Podgorica, Muntenegru

Capitala Muntenegru este o alegere ideală pentru luna decembrie, iernile fiind blânde aici (10-14° C). Vinurile Vranac sau Procorden și rachiul sau brandy-ul de struguri trebuie neapărat savurate măcar o dată, iar bucătăria are influențe turcești și ungurești.

Printre obiectivele turistice pe care ți le recomandăm se numără Biserica Sfântul Gheorghe (cea mai veche și frumoasă din oraș), Castelul Regelui Nikola (în prezent muzeu) și Vechiul Oraș Turcesc (unde poți admira clădiri construite în stil otoman și moschei).

Tel Aviv, Israel

Dacă vă doriți o destinație și mai călduroasă, nimic nu e mai potrivit decât Tel Aviv, unde temperaturile ajung chiar și la 25° C în luna decembrie. Aici veți putea vizita numeroase galerii și lăcașuri religioase, după care vă puteți distra la petreceri care țin până dimineața. Veți găsi și parcuri de distracție, dar și muzee de artă, iar Raman Gan Safari este casa a peste 80 de specii de mamifere, peste 90 de specii de păsări și peste 20 de specii de reptile. De neratat!

Haarlem, Olanda

Orașul se află la doar 20 km de Amsterdam, deci vă veți bucura de două beneficii importante: prețurile sunt mai mici și veți putea vizita și capitala. Este o destinație liniștită și pitorească, dar asta nu înseamnă că vă veți plictisi aici. Din Piața Mare puteți admira clădirile frumos ornamentate, iar muzeele sunt multe la număr; nu lipsesc nici bisericile cu vitralii superbe sau zecile de spații comerciale (Haarlem a fost votat nu doar o dată cel mai bun oraș pentru cumpărături din Olanda).

Voi ce planuri aveți pentru minivacanța de 1 decembrie?

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.