Top

Hello Holidays

destinatii de vacanta pentru studenti

Anii studenției sunt minunați, însă știm cu toții că în această perioadă a vieții nu avem suficienți bani pentru toate călătoriile visate. Totuși, nu trebuie să renunți complet la vacanțe, pentru că există anumite destinații care merită vizitate și care sunt potrivite și pentru cei care au un buget redus.

Albania

Indiferent dacă vrei să mergi în vacanță pentru a te relaxa pe o plajă cu nisip fin sau preferi să vizitezi situri istoric, Albania mulțumește pe oricine. Fiind o țară mai puțin dezvoltată, aici vei găsi mâncare ieftină, iar deseori poți chiar să negociezi prețul la tarabe. Mai mult, localnicii nu sunt obișnuiți cu mulți turiști, motiv pentru care sunt prietenoși și ospitalieri.

Polonia

Palate și castele, parcuri naturale, mină de sare, clădiri superbe, mănăstiri… Polonia este o țară în care nu te vei plictisi. Mai mult, cazarea și mâncarea au prețuri acceptabile, fiind o destinație de vacanță potrivită și pentru studenți.

Cehia

Prețurile în Cehia sunt asemănătoare cu cele din România, în special când vine vorba de mâncare și băutură. Bineînțeles, îți recomandăm să eviți localurile din jurul obiectivelor istorice, unde prețurile pot fi chiar și de 4 ori mai mari.

Bulgaria

Probabil ai și tu multe cunoștințe care preferă să meargă la mare în Bulgaria, datorită prețurilor mai mici, dar mai există și alte zone ce merită vizitate. De exemplu, Balcic este important pentru cei interesați de moștenirea națională, Sofia are clădiri pe care vei vrea să le pozezi pentru Instagram, iar la Plovdiv vei găsi monumente ale Imperiului Roman.

România

De pe lista aceasta nu putea lipsi România, o țară cu peisaje superbe, castele care îți vor fura ochii, mănăstiri și biserici, munte și mare, restaurante medievale, festivaluri culturale, sute de muzee… înainte de a vizita alte țări, nu uita că o poți vizita pe a noastră, mai ales pentru că bugetul nu este o problemă.

 

Sursă foto: Pixabay

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.