Top

Hello Holidays

Daca ai fost in Thassos, probabil ca ai ajuns si la Giola, asezata pitoresc pe o coasta stancoasa la Marea Egee, in apropiere de satul Astris. Faimoasa piscina naturala este de un verde smarald sclipitor si clar, contrastand cu albastrul nesfarsit al marii. Fiind despartita de mare printr-un rand de stanci, apa sa este mai calda, dar, in acelasi timp, mereu improspatata atunci cand valurile sunt mai involburate.
Giola, prin frumusetea care iti taie rasuflarea, este un loc al linistii si relaxarii, departe de zgomotul continuu cu care suntem obisnuiti. Nu doar frumusetea piscinei este incantatoare, ci si energia pozitiva pe care o simti cand te apropii si ii auzi pe vizitatori care mai de care mai entuziasmati, exclamand de bucurie. Majoritatea raman imediat in costumele de baie si plonjeaza in piscina, pentru a se bucura de apele calde si limpezi.
Cei mai curajosi urca pe pietrele care inconjoara Giola, pietre dispuse in asa fel incat cineva parca a construit cu buna stiinta o scara naturala, si se arunca in apa chiar si de la 8 m inaltime.
Giola este o bijuterie usor de descoperit, lucru care nu o face insa mai putin pretioasa. Este unul dintre lucrurile pentru care Thassos merita din plin sa fie vizitat si explorat!

Pentru a ajunge la Giola, trebuie sa treci prin satul Astris, iar cand parasesti drumul principal, vei vedea un indicator catre piscina. Dupa ce nu se mai poate inainte cu masina, trebuie parcurs un drum de aproximativ 15 minute pe jos, urmand semnele care indica directia (semne pictate cu vopsea pe pietre). De aceea, este important sa fii incaltat adecvat, cu pantofi sport.

Iata ce ne-a scris dl Mihai Ristu despre experienta de la Giola, anul trecut, dupa ce s-a intors din Thassos: “Giola este fabuloasa! Poti sa plonjezi de la 1 m inaltime sau de la 8. In momentul in care ai intrat in apa, pur si simplu simti cum te revigoreaza si-ti da energie. Iar nuantele de turcoaz sunt extraordinare. Iti bucura ochiul. Ca sa nu mai vorbesc de bucuria fotografilor… Eu am fost la Giola de 2 ori cat am stat acolo. Cel putin o vizita este obligatorie.”

Vezi ofertele noastre la Studio Panorama, Thassos aici.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.