Top

Hello Holidays

Grecia are atat de multe de oferit, incat turistul care ajunge pentru prima data in aceasta minunata tara nu va fi sti ce sa faca mai intai. Te sfatuim sa te informezi constiincios inainte de a porni in vacanta, ca sa folosesti cat mai bine timpul petrecut, fara insa a incerca sa vizitezi tot si sa te intorci epuizat. Iti oferim in continuare cateva recomandari, pe care sa le adaptezi in functie de destinatia aleasa.

1.Descopera Atena

Daca ai ales un sejur in apropiere de Atena, este obligatoriu sa faci o excursie in capitala elena. Bineinteles, inainte de toate, te sfatuim sa vizitezi Acropolele, cu Partenonul si Cariatidele care sustin acoperisul Erehteionului.

2. Testeaza cultura cafelei

Ar fi pacat sa nu incerci o activitate mult indragita de greci: sa iti acorzi o zi lenesa, la terasa, in fata unei cafele savuroase, in timp ce privesti lumea care trece incolo si incoace. Nu uita: cafeaua neagra este sketo, iar cafeaua cu zahar – metrio.

3. Serveste un pranz… lung

Dupa ce ai servit un astfel de pranz, poti sa declari cu mana pe inima ca ai trait „greceste”. Pentru greci, pranzul lung este servit obligatoriu alaturi de familie si numerosi prieteni. Tu poti adapta ideea, insa: gaseste o taverna care serveste fructe de mare si, impreuna cu prietenii, bucurati-va de un adevarat ospat.

4. Nu uita de PLAJE

Ce ar fi o calatorie in Grecia fara cateva zile de relaxare la soare si inot in apele cu nuante hipnotizante? Nu uita sa iei si aparatul de fotografiat cu tine, caci fiecare coltisor de pe plajele Greciei este un bun candidat pentru o carte postala

5. Mergi la Meteora

Cu siguranta ai auzit de manastirile suspendate, construite aproape de inaltul cerului. Astazi un loc vizitat cu multa curiozitate si uimire de turisti din intreaga lume, pe vremuri, manastirile reprezentau un sanctuar al calugarilor, desi accesul erau foarte dificil, facandu-se numai cu scari sau scripeti.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.