Top

Despre orasul Zakynthos

zakynthos

Sa descoperim orasul Zakynthos

Va invitam la o plimbare prin orasul Zakynthos, asupra caruia dominatia venetiana a pus o puternica amprenta, cuceritoare pentru vizitatorii sai moderni. Iata un top 5 al obiectivelor care va vor incanta in Zante:

Piata Solomon

Cea mai mare piata a orasului, este impresionanta datorita Muzeului Bizantin, bisericii Sfantului Nicolae si centrului cultural. Dominata de statuia poetului national Dionisos Solomon (care a scris si imnul Greciei), Piata Solomon este unul dintre locurile favorite ale turistilor si localnicilor deopotriva, acestia venind aici pentru plimbarea relaxanta de seara.

Muzeul Bizantin

Daca sunteti iubitori de istorie, traditii si cultura, este locul potrivit pentru dumneavoastra. La Muzeul Bizantin, puteti admira o colectie bogata de hagiografii, sculpturi si statui bizantine si elene, dar si icoane trimise aici de bisericile de pe insula.

Dealul Bochali

Deoarece se afla in apropiere de Zakynthos, noi il includem in aceste recomandari: ofera o priveliste uluitoare asupra orasului si gazduieste un fermecator castel venetian.

Strada Marina

Dupa o plimbare prin oras, va sfatuim sa mergeti pe Strada Marina, cunoscuta pentru numeroasele baruri, cafenele si restaurante, si sa va odihniti la un savuros pahar de vin.

Biserica Sfantului Nicolae

Construita in 1561, este cea mai veche biserica din piata si singura cladire venetiana care a supravietuit cutremurului ce a distrus orasul. Biserica are o importanta deosebita  si datorita faptului ca patronul insulei, Sfantul Dionisos, a trait aici.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.