Top

Despre plajele din Parga

krioneri

Plajele din Parga sunt unele dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta Marii Ionice. Cele mai populare si mai vizitate sunt:

Plaja Valtos este considerata diamantul din Parga, datorita nisipului extrem de fin , a apei cristaline si a privelistilor incantatoare. Este situata in apropierea Castelului Venetian si este un loc ideal pentru diverse sporturi nautice precum: jetski, windsurfing, scufundari sau scuba diving.

Plaja Krioneri este plaja principala din Parga, cunoscuta sub numele de “plaja orasului”. Este localizata la cativa metri de centru. Pe tarm se gasesc taverne, cafenele si diverse magazine. In apropiere se afla mica insula a Fecioarei Maria, unde se poate ajunge prin inot sau cu hidrobicicleta.

Plaja Lichnos este una dintre cele mai frumoase plaje din Epir, un loc unic in care  albastrul pur al marii se contopeste cu verdele maslinilor. Este o plaja ideala pentru sporturi acvatice, iar in apropiere se afla celebra Pestera a frumoasei zeite Afrodita, care conform mitologiei, se imbaia in acest loc.

Piso Krioneri este situata langa Krioneri, aproape de centrul orasului. Aceasta este protejata de un deal cunoscut ca “St. Athanasios”, numit dupa mica biserica ce se afla pe culme.

Town Beach se afla la o distanta mica de centrul orasului. Este de fapt o portiune de nisip cu vedere la insula Maicii Domnului (Panagia). Plaja este organizata cu umbrele, sezlonguri, taverne, cafenele si este perfecta pentru sporturi nautice.

 

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.