Top

Tolo, bijuteria din Peloponez

nafplio

Pe taramul mitic cucerit de catre Pelops, fiu al lui Tantal si nepot al marelui Zeus, sta ascunsa una dintre cele mai frumoase statiuni din Grecia. Despre Tolo vorbeste cel mai mare scriitor grec din toate timpurile, Homer, atunci cand descrie in Iliada razboiul dintre ahei si troieni

Aceasta statiune mica si cocheta este ideala pentru cei care vor sa viziteze unele dintre cele mai importante atractii turistice ale Greciei. Din Tolo care se poate ajunge foarte usor (10 km) in superbul oras Nafplio, cea mai veche capitala a Greciei moderne. Din Nafplio se pot vizita usor unele dintre cele mai renumite situri arheologice ale Greciei: Argos, Tirynt, Micene, Epidaur sau Nemea, aflate foarte aproape de oras (cel mai departe, la 30 km Epidaurul). Din Tolo la Atena sunt 156 de km, puteti profita de ocazie pentru a vizita leaganul civilizatiei europene, unde puteti vizita Acropole, Teatrul lui Dionysos, Vechea Agora, Teatrul antic (“Odeon”), muzeele si galeriile. Este aproape de Istmul Corinth si de statiunea Loutraki, numita si micul Monte Carlo, datorita cazinourilor, dar si a izvoarelor cu ape minerale foarte apreciate. Mai multe detalii despre atractiile turistice gasiti aici.

Tolo este o statiune pentru toate varstele, este un loc unde te poti relaxa la plaja, te poti bucura de privelistea pitoreasca, poti savura delicioasele preparate locale la unele din numeroasele taverne sau poti iesi in diverse cluburi sa petreci pana dimineata.

Sezonul in Tolo se prelungeste, chiar pana la mijlocul lunii noiembrie datorita apei calde, care ajunge la 22 de grade in aceasta perioada, a apei fara valuri si fara vant, fiind asezata la adapostul unor mici insule si dealuri.

Plaja din Tolo este lunga, formata din nisip, fiind premiata cu un Steag Albastru, iar temperatura apei, este conform ultimelor masuratori este cea mai calda din Grecia.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.