Top

Hello Holidays

Dupa ce te plimbi linistit prin satele din Lefkada, despre care am vorbit aici, este posibil sa iti doresti si activitati mai alerte, precum sporturile acvatice sau drumetiile montane. Sailing, kite sau wind-surfing sunt doar cateva dintre sporturile foarte practicate in Lefkada. Plajele Vasiliki si Ai-Ianni sunt ideale pentru acest tip de activitati, fiind dotate cu facilitati de unde poti inchiria echipamentul necesar.

vasiliki-wind-surfing

Golful Vasiliki se afla in sudul insulei, iar vantul este ideal pentru toate tipurile de sporturi acvatice. De altfel, este una dintre cele mai populare destinatii pentru wind-surfing. Vasiliki este recomandat si celore care isi doresc sa mearga cu bicicleta munte, rutele din zona fiind de un pitoresc greu de intrecut.

dsc02716

Plaja Ai-Ianni, aflata in nord, este foarte indragita pentru kite-surfing. Atat incepatorii, cat si cunoscatorii frecventeaza zona, iar privelistea pe care o ofera iti taie respiratia: zmeele coloreaza inaltul cerului ca niste fluturi multicolori, in timp ce surferii aluneca pe spuma valurilor.

lida2

Iubitorii de natura vor fi incantati de o drumetie prin padurea Skaron, aflata in muntii Lefkadei. Padurea seculara adaposteste si un tip rar de stejar, existent doar in Lefkada alte cateva paduri din Europa, pe care le poti numara pe degete. Daca esti ambitios si ajungi pana la finalul traseului, te bucuri de privelistea minunata a satelor presarate pe insula si marii nesfarsite.

ceb4ceb7cebccebfcf83ceb1cf81ceb71

Un alt traseu indragit este canionul Dimosari. Aflat la 2 km de Nidri, iti dezvaluie o lume magica, de vis: cascade debordante, lagune, copaci maiestuosi imbracati in haina de muschi aplecandu-se peste rau. Nu uita de cascadele care se revarsa in lagune exotice, pentru ca iti ofera ocazia sa inoti in piscine naturale fermecatoare.

faraggi melisas lefkada1

Surprizele oferita de insula iubitorilor de natura si drumetii nu se termina aici. Cheile Melissa se cer explorate, recompensand aventurierii cu energie, entuziasm si incantare. Calatoria incepe din satul Kavalos si urmeaza cursul raului, prin canion. Vei merge printre stejari, platani si ulmi si te vei delecta cu tufele de trandafiri salbatici care iti ies din cand in cand in cale. Vei avea ocazia sa „citesti” o pagina din istoria insulei, in trecere pe langa morile de apa, martori ai inceputurilor industriale in zona.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.