Top

Hello Holidays

Herodot spunea ca in Thassos exista o comoara de aur extrem de bogata. Nu stim daca sa interpretam literal sau… pentru ca nimeni nu a gasit aceasta comoara pana acum, sa ne gandim ca, poate, se referea la plajele extraordinare, cu nisip fin si auriu. Indiferent ce a vrut celebrul istoric sa spuna, noi stim sigur un lucru: ca plajele din Thassos sunt cu adevarat pretioase, iar turistii care isi petrec an de an vacanta in Thassos pot confirma acest lucru.

Iata in continuare cateva dintre cele mai populare plaje din Thassos.

Golden Beach: se afla la 12 km sud – vest de Limenas si se intinde intre Skala Panagias si Skala Potamias. Nisipul fin, scaldat de apele cristaline, este imbratisat de vegetatie bogata, care coboara pana aproape de mare. Plaja este bine organizata, curata, iar apele putin adanci sunt ideale pentru familiile cu copii.

Paradise Beach: considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru inotatori din Limenas, Paradise Beach este un adevarat… paradis tropical. A primit acest nume datorita sentimentului pe care il ai cand ca pasesti pe plaja: acela ca intri intr-un mic paradis exotic. Plaja are si o maiestusoasa cafenea – restaurant, unde se servesc minunate preparate locale si internationale.

Limenaria Beach: Limenaria este al doilea oras ca marime de pe insula, dupa Limenas. Plajele sale sunt dispuse in fasii segmentate de mici promontorii inverzite. Fiecare plaja isi rasfata turistii nu doar cu nisipul fin si ape turcoaz, ci si cu cafenele, restaurante si magazine.

Skala Potamia se afla la aproximativ 10 km de Limenas si este marginita de o coasta lunga, care se largeste semnificativ, facand astfel loc unei fasii intinse de plaja, ideala pentru jocuri precum volei sau tenis. Plaja este bine organizata, cu sezlonguri, umbrele de soare si baruri unde se servesc bauturi racoritoare. Inconjurata de pini inalti si vegetatie bogata, ofera o priveliste minunata turistilor.

Pefkari Beach: se afla la 40 km de Limenas, langa satul Potos. Plaja este foarte frumoasa, bine organizata si curata, oferind numeroase optiuni turistilor care doresc sa practice sporturi acvatice. Plaja este populara si pentru pitorescul oferit: vegetatie care coboara pana la malul marii, pe stanci joase, presarate de-a lungul coastei.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.