Top

Hello Holidays

revelion 2018 Antalya

Încă nu ai ales unde îți vei petrece noaptea dintre ani? Îți recomandăm Antalya, o destinație foarte iubită de români!

De ce să alegi Antalya pentru Revelion 2018?

Temperatură ridicată. Oricât de mult ne plac peisajele de iarnă, parcă tot căldura ne atrage în această perioadă. În luna decembrie, vremea este în general frumoasă în Antalya, temperatura medie fiind de 16,6 °C.

poarta lui hadrian, antalya

Obiective turistice interesante. Vei găsi aici numeroase moschee, băi turcești, morminte și monumente antice precum Poarta lui Hadrian, Orologiul Saat Kulesi, Muzeul de Arheologie sau Kesik Minare, un fost templu roman devenit biserică bizantină și apoi moschee.

Shopping ieftin. Cui nu-i place să facă cumpărături în vacanță? Iar în Antalya o poți face pe bani puțini! În același timp, vei cunoaște mai bine cultura zonei.

Excursii opționale. Dacă nu vrei să petreci timpul doar în Antalya, poți vizita și împrejurimile. De exemplu, Cascada Superioară Duden se afla la doar 14 km N-E și oferă un peisaj spectaculos. Mai merită vizitate și ruinele orașului Termessos, la 37 km N-E.

Relaxare și răsfăț. Te poți plimba prin cele mai frumoase grădini, poți petrece câteva ore la un spa sau poți admira mai bine marea în cadrul unei croaziere.

Activități distractive. Parcuri acvatice, scufundări, rafting, jeep safari, paintball – Antalya nu se va lăsa să se plictisești nici măcar un minut!

Încă nu te-am convins? Află că tocmai am lansat un număr mare de oferte pentru Revelion 2018 în Antalya, cu prețuri începând de la 499 euro (cazare la hotel de 5*, transport cu avion), pe care le poți găsi aici.

 

Sursă foto: Deposit Photos

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.