Revelion 2018 Antalya: o vacanță de poveste pe meleaguri turcești

Revelion 2018 Antalya: o vacanță de poveste pe meleaguri turcești

01.12.2017 @ 01:12 PM

Încă nu ai ales unde îți vei petrece noaptea dintre ani? Îți recomandăm Antalya, o destinație foarte iubită de români!

De ce să alegi Antalya pentru Revelion 2018?

Temperatură ridicată. Oricât de mult ne plac peisajele de iarnă, parcă tot căldura ne atrage în această perioadă. În luna decembrie, vremea este în general frumoasă în Antalya, temperatura medie fiind de 16,6 °C.

poarta lui hadrian, antalya

Obiective turistice interesante. Vei găsi aici numeroase moschee, băi turcești, morminte și monumente antice precum Poarta lui Hadrian, Orologiul Saat Kulesi, Muzeul de Arheologie sau Kesik Minare, un fost templu roman devenit biserică bizantină și apoi moschee.

Shopping ieftin. Cui nu-i place să facă cumpărături în vacanță? Iar în Antalya o poți face pe bani puțini! În același timp, vei cunoaște mai bine cultura zonei.

Excursii opționale. Dacă nu vrei să petreci timpul doar în Antalya, poți vizita și împrejurimile. De exemplu, Cascada Superioară Duden se afla la doar 14 km N-E și oferă un peisaj spectaculos. Mai merită vizitate și ruinele orașului Termessos, la 37 km N-E.

Relaxare și răsfăț. Te poți plimba prin cele mai frumoase grădini, poți petrece câteva ore la un spa sau poți admira mai bine marea în cadrul unei croaziere.

Activități distractive. Parcuri acvatice, scufundări, rafting, jeep safari, paintball – Antalya nu se va lăsa să se plictisești nici măcar un minut!

Încă nu te-am convins? Află că tocmai am lansat un număr mare de oferte pentru Revelion 2018 în Antalya, cu prețuri începând de la 499 euro (cazare la hotel de 5*, transport cu avion), pe care le poți găsi aici.

Sursă foto: Deposit Photos