Top

Hello Holidays

Ce poate fi mai frumos decat sa incepi anul in Casa Zeilor? Legendarul Munte Olimp este locul unde atotputernicul Zeus isi avea tronul si salasluia alaturi de sotia sa Hera, impreuna cu copiii lor, Apollo, Artemis, Ares, Aphrodite, Athena, Hermes and Hephaestus. Propunerea noastra este ca in prima zi a anului 2017 sa exploram impreuna lumea legendelor.

834456

Pornim la drum pe 30 decembrie, sarbatorim trecerea in noul an la Paralia Katerini, iar pe 1 ianuarie vizitam Litochoro, pitorescul „oras de piatra”, in varsta de peste 600 de ani. Stradutele pietruite, foarte inguste, serpuiesc printre case cu arhitectura traditionala, pline de suflet si culoare, pe care nu te mai saturi sa le privesti si sa le fotografiezi. Cand vrei sa iti tragi sufletul te poti opri la fantana de langa biserica Agioi Apostoloi, unde te improspatezi cu apele revigorante venite de pe muntele Olimp.

LITO2

La intoarcere spre Paralia Katerini facem o oprire la Manastirea Sf. Efrem Sirul, care adaposteste moastele sfantului, despre care v-am povestit mai multe in acest articol.

Nicio excursie in acasta zona nu este completa fara o vizita la spectaculoasele manastiri de la Meteora. Construite pe varfuri de piatra, aproape de cer, par sa te duca mai aproape de divinitate, prin linistea vazduhului. Este unul dintre acele locuri care te face sa te intrebi daca asemenea minune chiar poate fi construita de mana omului.

Distractie, peisaje de o frumusete miraculoasa, povesti nemuritoare, manastiri atinse de ingeri – va invitam sa le descoperim impreuna la inceput de an.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.