Top

Hello Holidays

sfaturi vegetarieni

Să călătorești ca vegetarian sau vegan poate fi dificil, mai ales dacă nu cunoști prea bine destinația. Îți venim în ajutor cu câteva sfaturi care îți vor face concediul mai ușor.

Evită hotelurile

Micul dejun la hotel include rareori opțiuni vegetariene sau vegane. În schimb, hostelurile sau apartamentele Airbnb vin cu o bucătărie sau chicinetă. Chiar dacă nu vrei să gătești în vacanță, îți poți prepara ceva simplu măcar o dată pe zi. Înainte de a pleca în concediu, nu uita să verifici Google Maps, pentru a vedea care sunt cele mai apropiate piețe și magazine de locul unde te vei caza. În plus, în felul acesta, vei face și economii!

Alege dinainte restaurantele

Tot înainte de a pleca de acasă, verifică restaurantele din zona centrală și din cea unde te vei caza. Astfel, poți găsi meniul, pentru a verifica dacă există opțiuni vegetariene/vegane. Cele mai multe au și secțiunea „Reviews” pe pagina de Facebook, unde poți verifica părerile clienților.

Învață câteva cuvinte în limba din țara vizitată

În unele cazuri, chelnerul nu vorbește bine engleză, deci ar fi foarte folositor să înveți câteva cuvinte importante precum „carne” sau „lactate”. Astfel, îi vei putea explica mai clar ce nu vrei să conțină mâncarea ta.

Smartphone-ul, prietenul de nădejde

Instalează-ți o aplicație care te va ajuta în alegerea restaurantelor (și nu numai). Cele mai populare sunt HappyCow, Vanilla Bean și Veganagogo, disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Tu ce alte sfaturi ai mai adăuga pe lista noastră?

Citește și: 10 delicii culinare pe care trebuie să le încerci la ele acasă 

 

 

Sursă foto: Deposit Photos

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.