Top

Hello Holidays

Supranumita „Smaraldul din Marea Egee”, insula Thassos este fascinanta prin jocul de verde si albastru, este pitoreasca si plina de surprize. Se afla in nordul Marii Egee, aproape de coasta Traciei si este a 12-a dintre insulele Greciei, ca suprafata. Legendele grecesti povestesc ca insula a fost botezata dupa primul sau locuitor: „Insula va fi botezata dupa Thassos, fiul lui Poseidon”. Thassos este acoperita cu paduri dese de brazi si pini, integrate intr-un puzzle de culori si peisaje care cuprind albastrul clar al marii, albul curat si stralucitor al caselor, verdele intens al padurilor si duritatea izbitoare a stancilor. Nu putem uita insa de cea mai pretioasa comoara a Thassos-ului, care atrage zeci de mii de turisti: plajele minunate, pesterile secrete si golfuletele intime.

Insula o sa va incante cu bogatia miturilor si folclorului, dar si cu arhitectura clasica, tipica a satelor presarate pe versanti. Oricine gaseste aici activitati care sa-i fie pe plac, fie ca vorbim de familii cu copii, cupluri sau grupuri de prieteni.

Capitala – Limenas sau Thassos – este orasul ideal pentru cei care vor sa viziteze obiective turistice, dar si pentru cei care isi doresc sa petreaca timp singuri. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca arta culinara reprezinta un triumf al gastronomiei mediteraneene.

Cateva obiective de vizitat pe insula:

Muzee

Muzeul Arheologic, care adaposteste colectii unice de exponate datand din secolul al VII-lea i.Hr.

Muzeul Etnografic, aflat intr- casa fermecatoare construita in 1880

Muzeul Vagi (in Skala Potamia)

Muzeul Maslinelor si al Uleiuluide masline

Biserici si manastiri

Manastirea Sf. Pantelimon

Manastirea Sf. Mihail

Biserica Fecioarei Maria (in satul Panagia)

Biserica Sf. Constantin si Elena

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.