Top

Hello Holidays

Dupa ce ti-am recomandat cateva taverne din Zakynthos, continuam seria recomandarilor cu tavernele din Thassos. Si, daca ai vizitat deja Thassos, te invitam sa ne spui daca ai luat masa la unul dintre localurile recomandate de noi si care este parerea ta.

Taverna Simi

slider05-2000x925

Aflata in portul vechi din Limenas, Syimi este probabil cea mai apreciata si populara taverna din Thassos si are specific grecesc. Iti recomandam calduros specialitatile din peste absolut delicioase, feta prajita cu miere, susan gustos si interesant.

Taverna Alkyoni – Skala Potamia

gyros-on-thassos-52-1393928297

Taverna are specific grecesc, deci putem spune ca aici simti gustul Greciei autentice. Mai mult, patronul este foarte prietenos si te face sa te simti ca acasa. In plus, te sfatuim sa incerci carnea de miel si oaie: nu te vei mai putea satura de gustul lor inegalabil. Sa nu ai nicio rezerva, mancarea este extrem de bine gatita, portiile sunt mari si mananci garantat cel mai bun gyros din zona.

Taverna Captain – Skala Potamia

thassos day 6_5

Recomandam acest restaurant iubitorilor de peste si fructe de mare. Specificul sau este, desigur,pescaresc, totul este foarte proaspat, iar fructele de mare foarte gustoase.

Taverna Irene – Potos

0

Pentru cei care in vacanta incep sa duca dorul preparatelor internationale, ii sfatuim sa vina la Irene. Taverna are specific international, portii mari, personal prietenos, iar mancarea este excelenta.

Taverna Stelakis – Limenaria

r1

Aflata la intrarea in localitate, taverna are specific grecesc, iar mancarea este grozava. Pe langa privelistea minunata, turistii nostrii apreciaza aromatele vinuri ale casei si chelnerii care se poarta ca niste adevarate gazde. Iti recomandam sa incerci fructele de mare si peste, gatite intr-un mod cu totul deosebit, dar si musacaua incredibil de gustoasa.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.