Top

Hello Holidays

Tolo, statiune mica si cocheta, este indragita din cele mai vechi timpuri. Homer vorbeste despre ea in Iliada, iar in zilele noastre este iubita nu doar pentru plajele de vis si tavernele cu mancare delicioasa, ci si pentru proximitatea fata de Nafplio, Micene, Epidaur sau Atena.

Iata in continuare cateva plaje aflate in Tolo sau in apropiere, de unde turistii nostri ne trimit poze si se intorc cel putin inca o data, dupa ce s-au relaxat acolo.

Plaja din Tolo

Iubita pentru nisipul fin, auriu, dar si pentru apele azurii, cu nuante inconfundabile si o temperatura ideala (aici este apa cu temperatura cea mai ridicata, comparativ cu apele care inconjoara alte insule grecesti), plaja este foarte bine organizata, nelipsind sezlongurile, tavernele si facilitatile pentru sporturi acvatice.

Plaja Karathona

Se afla la 3 km de Nafplio si este apreciata pentru nisipul fin, dar si pentru posibilitatea pe care o ofera doritorilor de relaxare in singuratate sa gaseasca un coltisor retras, unde sa asculte linistiti sunetul valurilor in timp ce se bronzeaza.

Unde savurati in Tolo mancare greceasca autentica?

Noi va recomandam restaurantul Afratoyla. Are cei mai buni burgeri din zona si este locul ideal pentru o masa gustoasa, in drum spre obiectivele istorice din imprejurimi.

Taverna Marinero nu este una dintre cele mai ieftine din zona, dar este locul perfect pentru momente memorabile. Preparatele sunt cu adevarat exceptionale, iar crevetii, fructele de mare, asortate cu un vin alb sunt obligatorii daca ajungeti la Marinero. La desert, va recomandam cu caldura baclavaua cu un gust inegalabil.

Una dintre marile placeri ale verii este… inghetata. Iar la Ice Dream gasiti o inghetata de-a dreptul divina. Nu doar ca varietatea de sortimente este foarte mare, dar puteti degusta si cel mai bun frozen yoghurt din zona.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.