Top

Hello Holidays

Cum se apropie vara si multi dintre voi au ales deja Grecia ca destinatie pentru concediul de anul acesta, ne-am gandit ca este momentul potrivit sa vorbim despre cele mai populare feluri de mancare, pe care iti recomandam calduros sa le gusti odata ajuns pe litoralul elen.

Caracatita este una dintre preferatele noastre. Sunt deja reprezentative pentru Grecia imaginile in care caracatitele sunt atarnate in orasele-port, pentru a se usca. Preparate la gratar sau marinate, sutn absolut delicioase.

Probabil ca ati incercat si acasa celebrul sos tzatziki. Credeti-ne pe cuvant, nu se compara cu cel preparat in Grecia, ale carui gust si consistenta aproape ca dau dependenta.

Musacaua este un preparat des intalnit si la noi. In Grecia, insa, este mult mai usor si mai pe gustul nostru. Exista mai multe retete de musaca, insa cel mai des este preparata din vinete, putina carne tocata, cartofi, ceapa, usturoi, sos bechamel si sos de branza.

Nicio vizita in Grecia fara sa mananci macar o data peste sau fructe de mare proaspete din Marea Egee sau Marea Mediterana. Pentru ca le prepara de secole, este usor de imaginat ca grecii sunt cu adevarat specialisti in pregatirea inegalabila a pestelui.

Iaurtul cu marmelada de morcovi este un desert pe cat de simplu, pe atat de dificil de oferit pe meleaguri straine Greciei. Oferit de obicei din partea casei, acest desert o sa te cucereasca fara doar si poate.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.