Top

Hello Holidays

„Taramul zeilor” este vizitat de milioane de turisti, mai mult sau mai putin faimosi, care se indragostesc iremediabil de tinuturile elene. Iata in continuare cateva declaratii ale celebritatilor care iubesc Grecia.

1. Sarah Jessica Parker

Intr-un interviu acordat revistei Vogue, actrita a declarat ca locul ei preferat este Grecia la scurt timp dupa ce si-a petrecut vacanta in Kefalonia, avand o slabiciune nu doar pentru peisaje, ci si pentru arta culinara greceasca.

2. Tom Hanks

Este cunoscut ca un mare fan al Greciei, afirmand ca este „110%” grec. Spusele sale sunt probate de casa pe care a cumparat-o in Antiparos.

3. Angelina Jolie

A spus deschis ca iubeste Grecia si ca simte o parere de rau infinita la finalul vacantei, cand trebuie sa plece. Actrita obisnuieste sa isi petreaca vacantele in insulele grecesti precum Mykonos sau Santorini.

4. Russel Crowe

Dupa ce a fost in Mykonos, Russel Crowe a scris pe Twitter: „Nu stiu cum se face am trait 49 de ani pe acest pamant si nu am vizitat niciodata insulele Greciei. Atat de frumoase! Mykonos, ma voi intoarce!”

5. Johnny Depp

Se stie doar ca prefera sa isi petreaca vacantele in Mykonos si Santorini, dar o face intotdeauna cu mare discretie.

6. Robert de Niro si John Travolta

Cei doi prieteni au calatorit impreuna intr-o croaziera pentru a vizita insulele Greciei, printre care Mykonos si Skyathos.

7. Shakira

Si-a petrecut vacanta in Mykonos si Santorini si a fost uluita de frumusetea insulelor si de splendoarea apelor elene.

8. Monica Bellucci

Dragostea actritei italiene pentru Grecia este bine cunoscuta, aceasta mergand vara de vara in insula Paros.

9. Steven Spielberg

Regizorul viziteaza des taramurile elene si a afirmat ca „Grecia este o tara de o frumusete uluitoare, cu oameni minunati. Sunt mandru ca pot poposi aici atat de des”.

10. John Bon Jovi

Cantaretul este un alt mare fan al Greciei, vizitand tara 4 ani la rand. Destinatiile sale au fost Atena, Mykonos, Corfu, Kefalonia, Itaca.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.