Top

Hello Holidays

Zakynthos, Floarea Estului, este inzestrata cu plaje splendide scaldate de ape in nuante de smarald si safir, cu golfuri izolate, cu stanci abrupte, acoperite de vegetatie bogata… Are tot ceea ce trebuie pentru ca vizitatorul care vine o data aici sa nu mai vrea sa plece. Sau sa revina cu prima ocazie. Asta s-a intamplat si cu faimosii Aristotel Onassis si Maria Callas, care au debarcat pe insula in perioada Pastelui, 1962, de pe iahtul Christina.

Cum au fost primiti? Cu entuziasm, aplauze si multa curiozitate. De indata ce au pasit pe strazile din Zante, localnicii i-au recunoscut si s-au inghesuit sa ii vada indeaproape. Cei doi musafiri celebri au petrecut seara in sud, in Argassi, oprindu-se la doua taverne: Mimosa si Granada. Amandoi au fost impresionati de fermitatea si perseverenta cu care localnicii si-au refacut viata dupa cutremurul din 1953, care zguduise insula din temelii.

Daca Onassis a fost impresionat de potentialul insulei de a deveni un obiectiv turistic important, Callas a fost coplesita de calitatea muzicii de pe insula. Astfel, ca cei doi si-au propus sa revina in acest colt de rai si au si facut-o, in vara anului 1964.

Vreti sa explorati Zakynthos? Veniti cu noi! Vedeti ofertele noastre aici.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.