Top

Hello Holidays

Aflata la doar 3 km de capitala insulei, statiunea Argassi este locul ideal pentru cei care vor sa imbine un concediu relaxant ziua cu seri pline de animatie.

De obicei, plajele apartin hotelurilor construite pe malul marii, iar marele avantaj este varietatea de taverne, cafenele si baruri deschise pana la orele diminetii.

Pentru pofticiosi recomandam taverna Zorba.

zorbasCu un puternic spirit traditional, aceasta taverna ofera cea mai larga varietate de mancaruri specifice, fiind unul dintre putinele localuri unde puteti savura stifado de iepure sau kleftico de pui. O varianta low-cost, dar cu preparate deosebite o reprezinta taverna Palacio del Moguer, unde pretul unui fel principal de mancare incepe de la 6 euro.

Din Argassi, autoritatile locale au pus la dispozitia turistilor un autobuz care face curse gratuite catre cele mai frumoase plaje din zona, aflate la aproximativ 10 km distanta: Vassilikos, Agios Nikolaos, Dafni, Gerakas, Banana Beach. Aceste plaje beneficiaza de un nisip fin, amenajari (sezlonguri, umbrele, beach bar), sporturi acvatice (Banana Beach).

Ca recomandare va propunem plaja hotelului Chryssi Akti, amplasat direct pe plaja statiunii Argassi, oferind o combinatie spectaculoasa intre mare si munte. In continuare, va puteti face o idee despre frumusetea acestuia.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.