Top

Hello Holidays

Ne-am propus sa va oferim o perspectiva utila asupra destinatiilor de vacanta din Grecia, cu sfaturi practice de la consultantii de travel Hello Holidays . Veti afla in mini-seria de articole care sunt cele mai populare plaje si pe ce criterii sa le alegeti, de unde e mai bine sa cumparati suveniruri, care sunt cele mai fotogenice locuri si multe altele.

Insula Zakynthos este a treia insula ca marime din Arhipelagul Ionic, dupa Kefalonia si Corfu. Se remarca prin varietatea de plaje nisipoase, apele cristaline si statiunile potrivite oricaror preferinte.
Portul continental corespondent orasului Zante se numeste Killini si se afla la aproximativ o ora distanta de mers cu unul din ferryboat-urile locale. Pretul unui bilet este de aproximativ 10 euro/pers/sens.

Zante Town

Zakynthos.original.10010

Capitala insulei, cu puternice influente venetiene in arhitectura, impresioneaza prin stradutele inguste si casele traditionale, prin varietatea de flori si vegetatia abundenta.

Colina Bochali este situata la periferia orasului si ofera o frumoasa panorama asupra capitalei. Aici puteti vizita Kastro – vechiul castel venetian ce dateaza din secolul al XVII lea, turnul Bisericii Sfintei Fecioare Maria sau va puteti delecta cu specialitatile locale la una din numeroasele taverne si cafenele din apropiere.

Printre obiectivele principale ale Zante Town se numara Muzeul de Arta Bizantina, Muzeul Solomos – dedicat poetului grec Dionisos Solomos, Muzeul Naval, Piata Agios Markos, Piata Solomos sau Biserica Sf. Dionisie – ocrotitorul insulei.

Pentru cei pasionati de cumparaturi, va recomandam o incursiune pe strada Alexandrou Roma, ticsita de magazine atat de suveniruri, cat si de reprezentante ale marilor lanturi comerciale.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.