Top

Hello Holidays

Zakynthos este binecunoscuta insula greceasca, plina de magie si farmec. Cu siguranta nu este intamplator ca broastele testoase caretta – caretta au ales-o pentru a-si depune ouale pe minunatele sale plaje.

Ce trebuie sa faci ca sa te bucuri din plin de tot ce are Zante mai bun de oferit?

1. Sa te relaxezi la soare, pe nisipul fin al celor mai pitoresti plaje: Navagio (celebra plaja a naufragiului), Porto Zoro (datorita frumusetii naturale, este una dintre cele mai populare) si Porto Vromi (o plaja izolata, inconjurata de un peisaj verde, stancos) sunt doar cateva dintre ele.

2. Sa te plimbi prin orase spectaculoase: Zante, capitala, se distinge prin stilul arhitectural venetian si neoclasic. Este un orasel cuceritor, pe care te sfatuim sa il descoperi la o plimbare linistita, pe inserat.

3. Sa te asezi la o taverna aflata pe malul marii si sa te bucuri de apusul soarelui in timp ce savurezi retsina, vinul alb (sau roz) specific zonei.

4. Sa degusti delicioasele scrumbii, pe care localnicii le usuca la soare, presarate cu ierburi si condimente, inainte de a le prepara.

5. Sa cumperi miere locala si ulei de masline de la localnicii care o comercializeaza la standuri pitoresti, aflate pe marginea drumurilor inguste.

6. Sa asculti formatiile care canta muzica live pe strada principala din Argassi.

7. Sa admiri apusul din satucul Kambi.

8. Sa faci o excursie de o zi pe insula vecina, Kefalonia, cea mai mare insula din marea Ionica.

9. Sa incerci sa fotografiezi cunoscutele caretta – caretta la Plaja Gerakas.

10. Sa practici sporturi acvatice, precum windsurfing sau plimbari cu caiacul.

"Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea." Fericitul Augustin Credem cu tărie ca fiecare dintre noi trebuie să aibă libertatea de a obține cât mai mult de la timpul nostru liber. Muncim un an întreg si merităm cel puțin o vacanță … de aceea, trebuie să fie perfectă! Echipa noastră de specialiști în turism lucrează neîntrerupt pentru ca turiștii noștri să se bucure fara griji de timpul petrecut în vacanță. De-a lungul timpului am acumulat o vastă experiență, dar și cunoștinte despre destinațiile turistice prezente în ofertele noastre și despre diferite unități de cazare. Experiența acumulată în turism si în transportul intern și internațional, ne-a ajutat sa înțelegem ca diversificarea serviciilor și personalizarea acestora în funcție de fiecare categorie de client reprezintă cheia succesului în turism. Agenția Hello Holidays are plăcerea de a vă conduce în diferite destinații, mai apropiate sau mai indepartate, într-un alt mod decât ați fost obișnuiți. Avem o flotă nouă de autocare și microbuze, conducători auto cu experiență în tur intern și internațional, personal tânăr și dinamic în agenție dar și însoțitori de grup și asistență turistică pe perioada diverselor călătorii pe care le alegeți alături de noi.