Sus

Cocktail-uri, dans și petreceri toată noaptea: bun venit în Grecia, țara care a definit sensul vacanțelor frumoase 😊 Vacanța în Grecia este distractivă indiferent că ți-o petreci pe-o insulă, într-o stațiune turistică sau într-o zonă pur tradițională. Atena, Salonic, Zakynthos, Corfu, Paralia sau Halkidiki, toate aceste destinații ne sunt cunoscute, plăcute și apreciate. Iar când vine vorba de hub-uri de renume mondial, mintea îți zboară inevitabil la cosmopolitul Mykonos și la zonele de party precum Hersonissos și Malia din Creta, Lagana din Zante și Kavos din Corfu. Ajungi aici și descoperi numeroase modalități de relaxare și distracție, în stilul inconfundabil al Greciei: relaxarea pe terasa unui hotel de lux, dans în barurile de pe plajă, întrecere cu cocktail-uri de la amurg până în zori.

Muzica etnică, rock, latină și grecească răsună în barurile și restaurantele din toată Grecia și aduc la viață aleile insulelor, satele alpine și orașele fermecătoare. Petrecerile și evenimentele de acest gen mențin noaptea vie până la răsărit, când o iei de la capăt! La târgurile și festivalurile din piețele satului, vei petrece împreună cu localnicii mândri de dansurile lor populare. După ce părăsești Grecia, cuvântul „distracție” va avea un cu totul alt sens!

Viața de noapte în Atena

Noaptea în Atena este vibrantă. Orașul prinde culoare și îți oferă mii de posibilități de a petrece în voie bună: baruri, cluburi în aer liber și dansuri pe ritmuri de Bouzoukia. Îți savurezi încet cocktail-ul, în timp ce ritmul muzicii te cuprinde și simți cum orașul învie. Așteaptă-te la muzică grecească live intercalată cu momente aparte oferite de DJ. Indiferent de locul în care ajungi, vei avea cel puțin un moment de neuitat.

Viața de noapte în Mykonos

În Mykonos vei păși pe pietrișurile albe și vei întâlni nenumărate baruri și cluburi faimoase, frecventate de atenieni, europeni cu stil și, bineînțeles, celebrități. Detaliile de design, în nuanțe grecești, elegante și fețele zâmbitoare îți oferă senzația de glamour. Vrei nu vrei, atmosfera te va ademeni spre unul dintre cluburile de pe plajă, cu vedere la Marea Egee, unde petrecerile țin până în zori. Dis de dimineață, la barurile de pe plajă, selecțiile DJ-ului continuă să trezească dorința de distracție, ritmul pulsează sub căldura soarelui, iar mulți turiști continuă petrecerea. Relaxare, distracție și un peisaj de basm, ești în Grecia, țara care-ți oferă sentimentul că ești la tine acasă.

Viața de noapte în Salonic

În centrul Salonic, atmosfera este încărcată de energie de dimineața până seara. La fiecare pas, vei descoperi comori ascunse: cafenele istorice, baruri confortabile și cluburi cu design impresionant, care găzduiesc concerte live rock. Sfatul nostru este să te alături localnicilor și să îi lași să te ghideze prin locurile neexplorate, de unde poti descoperi secretele orașului. În Salonic, distracția este o tradiție locală.